• Ieders veiligheid is onze zorg! Onze professionals regelen het verkeer, en u voert veilig uw werkzaamheden uit!

  meer info
 • Calamiteiten inzet

  Als u direct Verkeersregelaars nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze Incident Management service.

  meer info
 • Wij bieden verschillende opleidingen, geheel verzorgd op één van onze locaties of desgewenst op uw bedrijf.

  meer info
 • Vraag uw vrijblijvende offerte bij ons aan. U zult prettig verrast zijn over onze mogelijkheden en scherpe prijs.

  meer info

Welkom

Wij zijn blij met uw bezoek! Wij hebben veel zorg besteed aan onze website. Maar als u niet vindt wat u zoekt, bel ons op 030 - 82 00 373 of mail ons via info@vkrc.nl.


Op onze website proberen wij u kennis te laten maken met ons bedrijf. U vindt hier wat wij doen, onze mogelijkheden en uiteraard alles zo gedetailleerd mogelijk. Als u op zoek bent naar specifieke informatie die u niet terug kunt vinden is er ook de 'snelle methode': u belt ons via 030 - 82 00 373. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur. Voor IM zaken kan dat 24/7! Buiten onze openingstijden is onze spoedlijn actief. Deze is bereikbaar via 030 - 82 00 373, en dan kiest u voor "Druk op 7 voor onze piketdienst".

Wat wij doen

“De Verkeersregelaars Centrale” en “VKRC” zijn onderdeel van De Verkeersregelaars Centrale B.V. Wij leveren ondermeer Verkeersregelaars, maar kunnen méér dan dat!


Zo leveren wij onze verkeersregelaars met eventueel een motor, auto, scooter of fiets. Maar wij kunnen u ook fiscaal controleurs, algemene handhavers, BOA's, beveiligers of brandwachten leveren. En ook voor het leveren van andere verkeersmaatregelen - zoals bebording, hekken, tijdelijke VRI installaties, tekstwagens of pijlwagens - kunt u bij ons terecht. Dus als u voor uw evenement slechts één businesspartner wilt voor alle verschillende disciplines dan heeft u met De Verkeersregelaars Centrale B.V. een prima partner! Bel ons (030 - 82 00 373) of stuur een email (info@vkrc.nl) met uw wensen.

Onze mogelijkheden:

"De Verkeersregelaars Centrale" is meer dan alleen uw leverancier voor verkeersregelaars. Wij leveren niet alleen alles op het gebied van verkeersmaatregelen maar wij zijn ook uw specialist op het gebied van verkeerscirculatie, crowd management, beveiliging en handhaving. Hieronder ziet u een overzicht waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Laatste Nieuws:

 • 30-10-2018

  De tour MTB Beachbiking dwars door Ijmuiden en Velsen-Noord

  DAAR AAN DE KUST……….. Afgelopen weekend mocht "De Verkeersregelaars Centrale" wederom zorgdragen voor de inzet van beroeps verkeersregelaars bij MTB Beachbiking. Bij dit jaarlijkse evenement fietsen honderden deelnemers een parcours van zo'n 135 kilometer langs de westkust van Nederland (Ho ... >>>
 • 26-09-2018

  Weer een weekend vol beweging!

  In Alphen aan den Rijn en omgeving mocht VKRC de inzet van meerdere verkeersregelaars verzorgen. Het betrof een Triathlon over de Sprint en Kwart afstand. Zwemmen in de Zegerplas, fietsen rondom de Treinweg, hardlopen rondom de Zegerplas. De inzet was nodig om het parcours veilig te houden en bestem ... >>>
 • 15-09-2018

  Bloemrijk Weekend

  In het weekend van 15 en 16 september was er in Nieuwe Niedorp de jaarlijkse Floralia. Dit jaar was het thema “Sprookjes” en konden zowel bezoekers als onze verkeersregelaars genieten van mozaïeken en werkstukken van dahlia bloemen, met veel liefde en hard werk gemaakt door de inwoners van het ... >>>