OVER ONS

De Verkeersregelaars Centrale / VKRC bestaat sinds 2009 en levert ondermeer Verkeersregelaars maar ook Fiscaal Parkeercontroleurs, EHBO-ers, Handhavers, Beveiligers, BOA's en Brandwachten.

Wij bieden een landelijke dekking voor onze professionele en landelijk gecertificeerde beroeps Verkeersregelaars voor situaties waar het verkeer tijdelijk geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde Verkeersregelaars uitgevoerd, ter bevordering van de veiligheid maar ook voor de uitstraling en het afdwingen van gezag.

ONZE VISIE

Wij werken (vanzelfsprekend) ook aan onze toekomst. Wij werken echter niet aan targets, maar aan nieuwe relaties, relatiebehoud met zekerheid en vertrouwen. Alleen door deze methode willen wij groeien.

Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Ontzorgen is ons belangrijkste credo. Dit lukt ons aardig. Als je weet dat honderden bedrijven reeds met ons zakendoen (zie tabblad "Nieuwsoverzicht"), eigenlijk niemand vertrekt en wij met regelmaat middels "mond tot mond reclame" nieuwe klanten verkijgen, is dat een bewijs van vertrouwen en zekerheid.

ONZE KLANTEN

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten, service en en dienstverlening. Vanwege de Concullega's is het voor ons niet wenselijk onze klantenlijst online te publiceren, mocht u hier wel behoefte aan hebben is een mail sturen naar info@VKRC.nl voldoende. Wij zijn erg flexibel en dit zorgt er dan ook voor dat wij kunnen werken voor bedrijven in elke vorm en grootte. Onze klanten variëren in formaat; sommige behoren tot de zeer kleine bedrijven en andere behoren tot de grootste en bekendste bedrijven van dit moment.

Bedrijf CV

Ons bedrijf “De Verkeersregelaars Centrale” bestaat nu sinds Januari 2009 en levert Verkeersregelaars, Bijzondere Opsporingsambtenaren en Fiscale Parkeercontroleurs door heel Nederland. Eerst onder de vlag van “Firma Blok” en sinds November 2013 als “VKRC B.V.” Eigenaar van VKRC B.V. is Claudio Blok. Richard Nijmeijer heeft als bedrijfsleider de dagelijkse leiding met Yvonne v/d Aar-Tops voor de administratie, Daan Schreiber voor de planning en operationele zaken en Nynke Smit als assistent van het management en verantwoordelijk voor de Human Resources. Dit kader geeft de groep Verkeersregelaars (mogelijk tot ca. 160 Beroepsmatige en landelijk aangestelde Verkeersregelaars), Fiscaal Parkeercontroleurs en onze overige dienstverlening de ondersteuning welke nodig is om kwaliteit en service te leveren aan hen en onze overige werkzaamheden. Door deze methode is “De Verkeersregelaars Centrale” / VKRC B.V. gegroeid tot één van de marktleiders voor het leveren van ondermeer Verkeersregelaars en Verkeersmaatregelen.
VKRC is VCA gecertificeerd en levert een positieve SROI, heeft haar focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en biedt zowel haar klanten als haar medewerkers een stabiele werkrelatie waarin respect en goede samenwerking als uitgangspunt dienen.

Wij kijken zeer positief tegen de toekomst aan, VKRC B.V. heeft alles netjes op de rit en veiligheid en Crowd Management zijn in opmars in Nederland. Ook het uitzenden van personeel wint terrein, dit omdat wij daardoor de klanten ontzorgen. En qua personeel merken dat we het afgelopen jaar - gelukkig - sporadisch incidenten meegemaakt hebben waar mensen verbaal agressief waren. Onze anti-agressie en communicatietrainingen werpen daarin hun vruchten af. Op dit moment zijn wij bezig ons “EVA systeem” te implementeren, waarbij alle medewerkers minimaal een - eventueel beperkt - EHBO-Certificaat, VCA Basis en Anti Agressie certificaat in bezit hebben.

DE VERKEERSREGELAARS CENTRALE

“De Verkeersregelaars Centrale” levert ondermeer door heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde verkeersregelaars uitgevoerd. Er is hier gekozen voor veiligheid, uitstraling en gezag. “De Verkeersregelaars Centrale” heeft landelijk de beschikking over globaal 160 ervaren en volledig bevoegde verkeersregelaars die zo mogelijk bij ieder verkeerssituatie inzetbaar zijn. Wij beschikken over diverse bedrijfsvoertuigen, zodat ons personeel zeer flexibel inzetbaar is.

ONS TEAM

 • Claudio Blok

  Claudio Blok

  - Algemeen directeur -
  Claudio is eigenaar en Algemeen directeur van VKRC B.V.
  c.blok@vkrc.nl
 • Richard Nijmeijer

  Richard Nijmeijer

  - Bedrijfsleider -
  De dagelijkse leiding van De Verkeersregelaars Centrale is in de handen van Richard.
  r.nijmeijer@vkrc.nl
 • Daan Schreiber

  Daan Schreiber

  - Planner & Operations -
  Daan is verantwoordelijk voor de planning en alle overige operationele zaken.
  planning@vkrc.nl
 • Yvonne van der Aar-Tops

  Yvonne van der Aar-Tops

  - Administratie -
  Yvonne is verantwoordelijk voor de administratie van VKRC B.V.
  administratie@vkrc.nl
 • Nynke Smit

  Nynke Smit

  - HR & Management Assistent -
  Alles op het gebied van Human Resources is in handen van Nynke. Daarnaast is Nynke assistent van het management.
  hr@vkrc.nl
 • En veel andere collega's

  - VKR/Handhaver/BOA/Etc. -
  Wij hebben nog veel meer collega's die u op allerlei gebieden behulpzaam
  - kunnen - zijn.

  Mocht u nadere informatie wensen, stuur dan een email aan verkoop@vkrc.nl of vul ons formulier in voor het aanvragen van een offerte.

  Ons team is u graag van dienst!