Pagina 1 van 26 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 22-02-2018

  Zandwinning aan de Vlaamse kust

  VKRC heeft wederom voor een vaste opdrachtgever voor enkele weken inzet van medewerkers als toezichthouder bij zandwinning aan de Vlaamse kust. Al na enkele dagen werd de opdracht verdubbeld en wisten wij binnen één dag de opschaling te realiseren


 • 12-02-2018

  de Unieke Winterspelen

  Tijdens de aankomst en het vertrek bij de Unieke Winterspelen op de locatie De Meent Bauerfeind in Alkmaar is de logistieke begeleiding verzorgd door De Verkeersregelaars Centrale. Hierdoor is het verkeersproces van zo’n 1.000 bezoekers onder meer via tientallen bussen door de inzet van enige verkeersregelaars in goede banen geregeld. Alweer een super tevreden opdrachtgever.


 • 22-09-2017

  Officiële doop van de "Union"

  Onlangs was de officiële doop van de "Union", het nieuwe opleidingsschip van het Maritiem College IJmuiden. De toestroom van het verkeer van genodigden werd op vakkundige en veilige wijze in goede banen geleid. Hiervoor zijn de beroepsverkeersregelaars van "De Verkeersregelaars Centrale" ingezet.


 • 14-09-2017

  Centrum Autovrij gemeente Zeist

  Gemeente Zeist gaat met o.a. onze medewerkers het Centrum Autovrij houden op vooraf bepaalde tijden. Hierbij is het van groot belang om rekening te houden met de belangen, eisen en wensen van de omwonenden en bedrijven. Hiervoor dient te allen tijde de toegankelijkheid maar ook zeker de veiligheid van het centrum als geheel en de plaatselijke toegankelijkheid tot winkels, horeca en woningen geborgd te zijn. Onze medewerkers zijn daarin goed opgeleid, daadkrachtig en klantvriendelijk en zullen hierbij samenwerken met de Gemeentelijke BOAs, Toezichthouders en Politie. Met trots tekende daarom onze bedrijfsleider Richard Nijmeijer de overeenkomst voor een lange en vruchtbare samenwerking.


 • 14-09-2017

  Begeleiding en logistieke afwikkeling Zwolle

  De ingang voor vrachtverkeer en toeleveranciers voor het project is gelegen in het drukke centrum van Zwolle. In verband met logistieke afwikkeling zullen de vrachtwagens achteruit weer de bouwlocatie dienen te verlaten. Dit moet op een professionele en veilige wijze geschieden, waarbij de synergie met zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers en voetgangers in goede banen dient te worden geleid. De beroepsverkeersregelaars van VKRC zijn hiervoor opgeleid en worden voor een jaar ingezet om dat te bewerkstelligen.


 • 18-07-2017

  Motorinzet Spijkenisse

  De afgelopen week mochten twee van onze collega’s op de motor aan het werk in Spijkenisse. Vanwege omleidingen door wegwerkzaamheden dienden de collega’s de drukte te monitoren en zo nodig op te treden om de doorstroming te optimaliseren en met verscheidene verkeersregelaars kruisingen te regelen. De inzet met de motor is uiteraard ideaal voor dit soort werk en ondanks enkele momenten met meer regen als een douche zou geven, vooral ook een leuke en interessante klus die weer prima is verlopen.


 • 05-07-2017

  Opleiding tot verkeersregelaar

  Op 3,4 en 5 Juli gaven wij opleidingen voor aanstaande verkeersregelaars. Docente bij deze opleiding was Annelies Frederiks. Mede door haar inzet zijn alle cursisten geslaagd voor de theorie en de praktijk. Wij willen uiteraard Annelies feliciteren, dat zij gelijk in haar eerste keer (solo) als docente haar cursisten met glans heeft doen slagen! Uiteraard ook voor de cursisten een dikke duim omhoog!


 • 18-06-2017

  Boulevaart krommenie 2017

  Zondag 18 juni 2017 heeft in Krommenie het Boulevaart Festival plaats gevonden. Er waren verschillende activiteit in en rondom het water zoals zwemmen en varen. Er waren niet alleen activiteiten in en rondom het water, maar ook activiteiten op het land zoals kijken bij de brandweer, sjoelen en yoga. Bij dit evenement waren ruim 75 verenigingen en ondernemers betrokken. Ook wij van VKRC B.V. waren hier bij betrokken en wel bij het verkeer dat wij in goede banen moesten leiden. hierbij hebben zich geen incidenten voor gedaan.


 • 17-06-2017

  Havenfestival IJmuiden 2017

  Afgelopen weekend vond in IJmuiden het Havenfestival plaats. Hierbij leggen zowel grote als kleine boten aan, sommige met een bijzonder verhaal of met bepaalde geschiedenis. Hierbij waren ook verschillende muzikale optredens. Een bijzondere bezienswaardigheid was een olieboorplatform. Het festival heeft het erg getroffen met het weer. Bij het festival waren over 2 dagen 25.000 bezoekers. Het festival is prima verlopen en "De Verkeersregelaars Centrale" heeft hier ook een steentje aan kunnen bijdragen door het verkeer in goede banen te leiden. Al met al een geslaagde dag.


 • 07-06-2017

  Triatlon Stad van de Zon 2017

  Op 7 juni 2017 vond de 8ste editie plaats van de "Stad van de Zon" triatlon plaats. Bij de triatlon werd 500 meter gezwommen, 22,6 km gefietst en 5,4 km gelopen. Wij van De Verkeersregelaars Centrale hebben hier met behulp van onze verkeersregelaars en motorbegeleiding het evenement in goede banen weten te leiden.


 • Pagina 1 van 26 >>>